AM is onderdeel van VMN Media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van
toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid   

Unieke brandingmogelijkheden

Download hier de AM Top 100Maak je merk zichtbaar door o.a. branding van cateringpunten, stamtafels, bediening met bedrukte kleding etc.

Pak de spotlights, laat je horen en deel je inspriratie met je eigen TED-talk tijdens AMdag 2023.

Tijdens deze stand-up of ronde tafel-discussie laat jij je expertise gelden en blaas je iedereen omver. Dé kans om jouw bedrijf het label "experts" te geven.

Je eigen TED-talk

Ga de discussie aan!


AM TOP 100 
INTERMEDIAIR 2023

De AM top 100 intermediair 2023 is bekend. Op deze pagina kun je de lijst downloaden met de machtigste intermediaire partijen in Nederland. 

De lijst is ook te vinden in de novembereditie van AMmagazine. Behalve de toplijst staan hierin ook interviews met kopstukken en natuurlijk een uitgebreid artikel over de top 100. Een echt bewaarnummer. 

Download op deze pagina de AM top 100 intermediair en ontdek de toppers in deze lijst.

Wil je de lijst bij anderen onder de aandacht brengen? Dat juichen we natuurlijk alleen maar toe. Dit kan door de url van deze pagina te delen, zodat iedereen de lijst zelf kan downloaden. Delen van de lijst en de url waar de toplijst zelf te vinden is, kunnen we helaas niet toestaan. We vinden het fijn als je aan je bericht op sociale media #AMtop100intermediair2023 toevoegt.  

AM publiceert in November de Top 100 intermediairs. Wie staat er in de top 5, wie is de hoogste nieuwe binnenkomer en wie is in de meest recente lijst het hardst gestegen? Iedereen wil het weten, dus is dit de uitgelezen kans om bij de juiste doelgroep voor het voetlicht te komen. 

Zet jouw eigen organisatie in de schijnwerpers en vertel je eigen verhaal in hèt magazine van de verzekeringsbranche. In co-creatie met AM vertalen wij jouw verhaal naar de doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een interview, afgenomen door een professionele redacteur en desgewenst voorzien van fotografie. Uiteraard is het plaatsen van een advertentie voor optimale merkzichtbaarheid ook een mogelijkheid. Zorg dat je gezien wordt en claim jouw plekje in de spotlight!  

Laat het ons weten en wij nemen contact met je op.